#1
Medlem
NixYOs avatar
Tråden för förra säsongen lyckades skrapa ihop hela 10 inlägg. Nu när flera stora fotbollsstjärnor lämnar PSG vet jag inte om vi kan slå det! Kommer i ärlighetens namn inte följa fransk fotboll så noga jag heller.

Detta är en matchtråd för all fransk fotboll, d.v.s. Ligue 1, Ligue 2 och Franska cupen sam andra lägre ligor (tror inte att någon förutom möjligvis asdfghjklzxcvbnm intresserar sig för dem ). Det är 18 lag istället för 20 lag i denna säsongs upplaga av Ligue 1.
__________________
Senast redigerad av NixYO 2023-08-15 kl. 19:00.
Citera
2023-09-24, 20:15
  #2
Medlem
Ikväll skall jag göra något så ovanligt som att faktiskt titta på en Ligue Uber mange-match: PSG–Marseille.
Citera
2023-09-24, 21:00
  #3
Medlem
PSG-spelaren Achraf Hakimi gjorde mål på en frispark efter åtta minuter: 1–0 till PSG i deras hemmamatch mot den fokaiska staden.
Ursprungligen postat av NixYO
Var har vi Ligue 1 numera? Har Expressen kvar det sedan förra året?
Citera
2023-12-03, 13:16
  #5
Medlem
Donnarumma lyckades dra på sig ett rött kort i PSG:s bortamatch mot Le Havre, som pågår just nu.
Citera
2024-03-15, 22:45
  #6
Medlem
Lyon låg under med ett mål i sina bortamatch mot Toulouse ända fram till den 77:e minuten, när Rayan Cherki kvitterade; fyra minuter senare gjorde irländaren Jake O'Brien ett väldigt snyggt nickningsmål på en hörna och gav Lyon ledningen: 2–3 till Lyon.
Senast redigerad av NixYO 2024-03-15 kl. 22:53.