16:00 Studio (Jennifer, Ljungberg & Olsson)
16:30 Man U - Liverpool (Andersson & Strömberg)

Senast redigerad av Drickback 2024-03-16 kl. 00:34.
2024-03-16, 14:29
  #2
Medlem
Coventry tar en bortaledning, har vi en skräll på gång?

Kunde ha döms bort för hands men då borde de rimligen dömt straff för fasthållning istället.
Citera
2024-03-16, 14:50
  #3
Medlem
Wolverhampton med hög spark som enbart träffar Coventry näsa med blodvite, inget åtgärd av VAR.

Om Coventry bränner segern lär de ångra att de inte satte sina chanser.
Citera
2024-03-16, 14:56
  #4
Medlem
Wolverhampton kvitterar efter en jättebjudning.

Gör även 2-1 😱
Senast redigerad av Drickback 2024-03-16 kl. 15:01.
Medlem
Osannolikt nog gör Coventry 2-3 på tid efter extratiden är slut. Det blir fest i staden.
Citera
2024-03-16, 15:19
  #7
Medlem
Jag kom in i slutet av matchen och såg bara typ sista 10 minuterna men vilken dramatisk avslutning när Coventry vänder och gör två mål på övertid. Häftigt!

2-3 90+10’

Oj, 5-13 i skottstatistik. Imponerande. De anfall jag hann se på slutet var av hög kvalitet och två klassmål av Coventry.
Citera
2024-03-16, 15:34
  #10
Medlem
Citat:
De hade minst lika bra lägen innan dess. De sumpa lägen efter 0-1 och matchen höll på att gå åt skogen men mirakulöst vändning efter Wolverhampton själva hade vänt sent.