2009-12-24, 02:17
  #1
Avstängd
zaihtaMs avatar
Matchrapportering för dom som kollar på Sverigematchen eller inte har tillgång till matchen.

1-1 i mitten av andra, Taylor Hall gjorde målet på friläge för kanada.

8:50, PP för kanadensarna. Blev ett par farliga lägen men inget mål.

Cormier drar upp en klubba i nyllet på en tjeck 6:01, pp för tjeckerna. Armbåge i ansiktet mot rödin, oprovocerad interference mot finland och nu detta? Vilken kapten...

Mål i BP av Kanada, men tjeckien har 2:50 kvar på PP't. Målet gjordes av Bourque (stavning?).

Kanada klarar BP't, Tjeckien ligger under med ett mål med en minut kvar av andra perioden.

Sjukt nära att Kanada gör mål i slutet av andra perioden, men Tjeckien klarar.

Kanada får PP med 42 sekunder kvar då en tjeck (tror att han hette Jerabek) trippar Della Rovere.

3-1 Kanada med 25 sekunder kvar av andra, Eberle gör mål på retur efter backskott. Andra perioden slut, 3-1 till Kanada med en period kvar att spela.

Tredje perioden har börjat.

Fyra mot Fyra efter en situation utanför Kanadas bås. (Såg tyvärr inte vad som hände).

15:18 PP för Kanada.

Tjeckien klarar BP't.

12:45 PP för Tjeckien, Della Rovere får vila i 2 minuter.

Riktigt nära att tjeckien gör mål 11:06, men Allen klarar.

Kanada klarar BP't.

Tjeckien reducerar till 2-3 via Kanã efter slarv av Kanadas backar.

5 minuter kvar, och nu är det många chanser åt båda hållen. Kan gå hur som helst nu.

3:17 Della Rovere gör ett par riktigt snygga finter, men han lyckas inte överlista den tjeckiske målvakten Franquos.

40 sek kvar, Franquos har inte lämnat kassen än.

00:25 Franquos sticker

Eberly missar öppet mål, det där läget hade t.o.m jag satt. Men Kanada vann iaf, men riktigt bra spelat av tjeckien ändå! Kan nog överaska i JVM.